EL POBLE

A banda de la platja hi ha alguns esdeveniments i activitats que pots fer a Colera. Cada dilluns hi ha un mercat amb productes de proximitat. Fruita, verdures, mel, embotits… També hi trobaràs parades menys ortodoxes de souvenirs varis o una selecció de llenceria de poble.

Pels que fan baixar el menjar caminant, hi ha un camí de ronda preciós que voreja tota la costa amb unes vistes espectaculars.

mont-merce-11

mont-merce-13

Si ja t’has cansat de tanta platja i ets amant del trekking, hi ha excursions que pots fer cap a l’interior i descobrir com es vivia abans a la zona de l’Albera. Al poble abandonat de Molinàs hi pots anar en bici o caminant… però millor no ho facis amb xancletes.

Si t’has passat amb la paella i les braves, hi ha una pista de pàdel que pots llogar a un preu molt assequible i que gestiona l’ajuntament del poble.

I si teniu ganes d’anar una mica més lluny, el museu Dalí de Figueres és una excel·lent opció. Hi podeu anar en cotxe o agafar el tren que para a la mateixa estació del poble i que es troba a 5 minuts a peu de l’hostal.

mont-merce-12